• 051 359 761
  • info@alarmexpress.hr
  • Pon - Pet: 8:00 - 16:00
  • Dežurni tehničar (0-24h): Rijeka 091 2233 324, Zagreb 091 6440 010

Pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i Grada Zagreba, a povodom proslave Dana zaštitara (21. rujna, blagdan sv. Mateja, zaštitnika zaštitara) Hrvatski forum za urbanu sigurnost i časopis Zaštita organiziraju u Zagrebu, treću godinu za redom, manifestaciju “Dani zaštite i sigurnosti 2017.”.

U okviru navedenog događaja na Trgu bana Josipa Jelačića, od 17. do 19. 9. 2017. biti će postavljen paviljon u kojem će biti priređena izložba opreme i usluga sektora sigurnosti za građanstvo. Cilj izložbe je građane Zagreba upoznati s uslugama i opremom koju građanima nude privatne i javne tvrtke i ustanove u cilju povećanja javne i njihove osobne sigurnosti.

Prezentacijom opreme i naoružanja te pokaznim vježbama na otvorenom, na manifestaciji sudjeluju i Ministarstvo unutarnjih poslova RH, Ministarstvo obrane RH, Državna uprava za zaštitu i spašavanje, Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, Hrvatski crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja, Hrvatski centar za razminiranje i Hrvatska vatrogasna zajednica, odnosno javne vatrogasne postrojbe.

Na štandu Alarm expressa ćete uživo moći vidjeti uređaje i opremu protuprovale i vanjske zaštite, DVC video nadzora i videointerfona.

Ispunite i pošaljite kontakt obrazac i preuzmite besplatni primjerak Vodiča kroz provjerena rješenja tehničke zaštite.


    © 2018. Alarm express d.o.o. Uvjeti korištenja | Impresum