091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

Treba vam sustav tehničke zaštite, a trenutno nemate dovoljno financijskih sredstava? Nudimo vam moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska.

Nudimo uslugu financiranja opreme nabavne vrijednosti već od 4.000,00 HRK na dalje, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz.

Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska?

Prednosti operativnog najma opreme:

Financiranje opreme niske vrijednosti (već od 4.000,00HRK)

Brza obrada i bez dodatne dokumentacije za d.o.o. klijenta  (odobrenje financiranja do 50.000,00€ u roku od 4h i isporuka opreme isti dan po primitku zahtjeva za financiranje, iznosi od 50.000,00€ u roku od 3-5 dana)

Nije potrebno osiguranje predmeta najma

Bez učešća

Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule, fiksno u HRK

Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna!

Ovlaštena osoba samo sa žigom tvrtke i osobnom iskaznicom zatraži ponudu za potrebnu opremu, ili dođe osobno u jednu od naših poslovnica.

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000,00HRK (neto).

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto!

Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i dogovarate ostale uvjete preuzimanja, ugradnje i puštanja u rad opreme.

Nemojte vezati dragocjeni kapital u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!

grenke