• 051 359 761
  • info@alarmexpress.hr
  • Pon - Pet: 8:00 - 16:00
  • Dežurni tehničar (0-24h): Rijeka 091 2233 324, Zagreb 091 6440 010

Alarm Express d.o.o. se bavi ugradnjom sustava tehničke zaštite, poslom za koji je tvrtka i licencirana od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Posluje od 1989. godine, prvo kao obrt, a kasnije kao društvo s ograničenom odgovornošću. Dostupnost uređaja vodećih svjetskih proizvođača po iznimno konkurentnim cijenama  je otvorila prostor za fokusiranje na kvalitetu i stručnost usluge koja se pruža korisnicima. Tako je Alarm express na području Rijeke i Primorsko-goranske županije, Alarm express je postao tvrtka od povjerenja kojoj se obraćaju svi kojima su potrebna kvalitetna rješenja tehničke zaštite za poslovne i stambene objekte koja se baziraju na kvalitetnoj opremi te stručnoj ugradnji i održavanju.

Prateći svoje klijente, Alarm express je svoje poslovanje proširio na područje cijele Hrvatske, značajno povećao broj ekipa i vozila te 2015. i formalno otvorio poslovnicu u Zagrebu. Ekipe servisera koji ugrađuju i održavaju sustave tehničke zaštite i za njihov rad potrebnih servisnih vozila su teritorijalno raspoređene kako bi korisnici mogli računati na promptnu uslugu.

Alarm express

Kontinuirana potraga za kvalitetnim kadrom

Potraga za kvalitetnim kadrom je u Alarm expressu kontinuirana i zainteresirani se mogu prijaviti neovisno o trenutačno raspisanim natječajima. Ako ste vedrog duha, komunikativni, fleksibilni, motivirani, zainteresirani za nove tehnologije i želite se profesionalno razvijati, javite nam se. Forma i opseg životopisa nisu zadani, a preporuke o prethodnom radu su poželjne.

Osim konkretnih uvjeta vezanih za pojedino radno mjesto, od zaposlenika očekujemo i visoki stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu, upornost i predanost u postizanju poslovnih ciljeva, sklonost ka novim tehnologijama, aktivno korištenje MS Office paketa, aktivno znanje engleskog jezika, spremnost na timski rad, visoku razina radne etike i poštenja, vozačku dozvolu B kategorije.

Neovisno o konkretnim pogodnostima vezanima za pojedino radno mjesto, svojim zaposlenicima omogućavamo rad u stabilnoj i perspektivnoj tvrtci, profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje, rad u profesionalnom i dinamičnom timu.

Ako ste zainteresirani za rad u Alarm expressu d.o.o., svoj detaljniji životopis i napomenu za koju vrstu posla se zanimate pošaljite putem kontakt obrasca.

Instalater sustava tehničke zaštite

BESPLATAN OBILAZAK I PROSUDBA UGROŽENOSTI

© 2018. Alarm express d.o.o. Uvjeti korištenja | Impresum