091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

Primjena interfona, videointerfona i automatskih rampi je danas uobičajen način kojim se nadzire koga pustiti u vlastiti dom ili prostor koji je namijenjen samo određenim ljudima.

Pomoću interfona i videointerfona je vrlo lako provjeriti tko želi ući i odlučiti želimo li ili ne nekome otvoriti vrata. Na tržištu su dostupni sustavi za različitije aplikacije,  od stanova i obiteljskih kuća do većih stambenih i poslovnih zgrada, i sa različitim mogućnostima. Tako noviji sustavi  omogućavaju niz funkcija kao što su na primjer pohrana snimke osobe koja je zvonila, može ih se povezati s kamerama kojima se prati i bilježi kretanje u prostorima kao što su dvorišta, garaže, stražnji ulazi ili vanjska stepeništa ili povezati sa sustavima kućne automatike za upravljanje rasvjetom, klimatizacijom ili ozvučenjem.

Danas sve veći problem neovlaštenog parkiranja na parkiralištima koja su u vlasništvu stanara neke stambene zgrade, jednostavno je riješiti putem automatskih rampi kojima se jednostavno upravlja daljinskim upravljačima, tipkalima ili mobitelima.