091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

Kako odabrati neprobojni sigurnosni sustav

Ni rešetke na prozorima, blindirana vrata i lukave brave ne mogu u potpunosti zaštititi vaš prostor. Stoga, kada je riječ o sigurnosti, uvijek preporučujemo pristup sve u jednom i sigurnosni sustav za poboljšanje zaštite. Alarmni sustav sa videonadzorom.

Alarmni sustav će na vrijeme otkriti prijetnju, sirenom zastrašiti uljeze, skrenuti pozornost dotičnima i pozvati vašu zaštitarsku tvrtku.

Međutim, odluku o sigurnosnom sustavu ne treba uzeti olako jer sigurnost vaše imovine izravno ovisi o tome. Dakle, dopustite nam da vam pomognemo objašnjavajući koje različite vrste sigurnosnih sustava postoje i što trebate tražiti u takvim sustavima.

KOJE SU RAZLIČITE VRSTE ALARM SUSTAVA

Ukratko, postoje tri vrste alarmnih sustava: žičani, bežični i hibridni. U žičanim sigurnosnim sustavima, signal od detektora do čvorišta prenosi se kroz kabel; bežično putem radio kanala.

Hibridni sustavi kombinacija su žičnih i bežičnih sustava, a signal se prenosi i žicama i zrakom.

Žičana rješenja već dugo dominiraju tržištem. To se odnosilo na nedostatke bežičnih sustava: radio kanal nije bio dovoljno dobro zaštićen, sustavi su često gubili kontakt s detektorima, a zbog jednosmjerne veze nije bilo jasno je li detektor online.

Bežična rješenja na razini PRO razvila su se i sada predstavljaju ozbiljnu konkurenciju žičanim sustavima. Moderni bežični sigurnosni sustavi pružaju više informacija, jednostavni su za instalaciju i pružaju vam više od same sigurnosti.

Sustav videonadzora – nabavite najnovije, najbolje sigurnosne tehnologije za svoje poslovanje

Donedavno su automatizirana rješenja za sigurnosni nadzor i dojave bila rezervirana za velike tvrtke, s jednako velikim proračunima. Ali danas, automatiziranih tehnologija postaju dostupne i isplative i za mala poduzeća.

Automatiziranjem rutinskog sigurnosnog nadzora možete učiniti više s manje i usmjeriti svoje napore na osnovne poslovne zadatke koji doprinose vašoj krajnjoj liniji. Također možete dobiti sigurnosna upozorenja u stvarnom vremenu – gdje god se nalazili i što god radili – kako biste mogli brže reagirati i učinkovitije zaštititi svoje ljude i imovinu.

Hikvision tehnologija

Daljinska kontrola pristupa u svakom trenutku.

Automatizirani protuprovalni alarmi, bez lažnih pozitiva.

Svjetlosni i zvučni alarmi za upozorenje na prijestupnike.

Jasno video snimanje u punoj boji, čak i u gotovo potpunom mraku.

Jednostavno postavljanje i upravljanje sigurnosnim kamerama i alarmima.

Mobilno sigurnosno praćenje, gdje god se nalazili.

Kako biste otkrili više o našem paketu sigurnosnih tehnologija za poduzeća , obratite nam se s povjerenjem! Također možete stupiti u kontakt kako bismo razgovarali o vašim specifičnim sigurnosnim potrebama i izazovima, a mi ćemo vrlo rado pomoći.