091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

KeyPad Plus: Beskontaktno upravljanje sustavom bez kompromisa u pogledu pouzdanosti

Novi KeyPad Plus donosi brzu i sigurnu beskontaktnu identifikaciju korisnika u sustav Ajax. Za promjenu sigurnosnog načina, korisnik samo treba prinijeti jedan od pristupnih uređaja — Pass karticu ili Tag privjesak — tipkovnici. Ovi uređaji su zaštićeni od kopiranja i mogu se spojiti na više sigurnosnih sustava.

KeyPad Plus je praktično rješenje za dom i ured, ostavljajući šifre i lažne alarme u prošlosti.

Maksimalna sigurnost i kontrola

KeyPad Plus koristi beskontaktnu identifikacijsku tehnologiju najbolju u klasi. Svaka propusnica ili oznaka opremljeni su originalnim DESFire® čipom. Ova se tehnologija koristi u prometnim sustavima u europskim prijestolnicama i NASA-inom pristupnom sustavu.

Administrator sustava ima potpunu kontrolu nad aktivnostima i dopuštenjima pristupa svakoj propusnici i oznaci. Aplikacija Ajax omogućuje vam da ograničite, proširite ili trenutačno blokirate pristup kontroli sigurnosnog sustava u stvarnom vremenu. Pass ili Tag također se mogu dodijeliti određenom korisniku s definiranim dopuštenjima za kontrolu sigurnosti pojedinačnih grupa ili cijele imovine. Svako uključivanje ili isključivanje bilježi se u dnevnik događaja.

Univerzalni ključ i pristup za goste

KeyPad Plus vam omogućuje kontrolu više sigurnosnih sustava s jednim fizičkim uređajem. Uz ugrađenu memoriju, Pass i Tag mogu pohraniti vjerodajnice u 13 čvorišta, što ih čini univerzalnim ključevima za sigurnosne sustave u uredima, stanovima, vikendicama ili skladištima.

U sustavu Ajax može biti do 200 oznaka ili propusnica. Kada ih dodajete, ne trebate stvarati zasebne račune za korisnike — samo imenujte uređaj i definirajte dopuštenja pristupa. Sve se radi u nekoliko klikova u aplikaciji Ajax. To KeyPad Plus čini praktičnim rješenjem za urede i olakšava delegiranje pristupa upravljanju sustavom privremenim zaposlenicima ili određenom osoblju.

Također, KeyPad Plus podržava kodove za osobe koje nisu spojene na čvorište. Ovo je prikladno, na primjer, da se tvrtki za čišćenje omogući pristup upravljanju sigurnošću. Ako se koristi takav pristupni kod, ime korisnika koji je deaktivirao ili aktivirao sustav prikazuje se u feedu događaja i obavijestima središta.

Izvanredna autonomija i zaštita od sabotaže

KeyPad Plus je dobio potpuno novi firmware i baterije većeg kapaciteta. Ova kombinacija omogućuje da tipkovnica traje do 3,5 godine s jednim kompletom baterija, čak i ako se funkcija beskontaktne identifikacije koristi svaki dan. A ako isključite čitač kartica i ključeva, trajanje baterije će se povećati na 4,5 godine.

KeyPad Plus dolazi s 4 unaprijed instalirane AA baterije. Sustav će vas unaprijed upozoriti u aplikaciji ako je potrebna zamjena.

Nova tipkovnica također ima zaštitu od pogađanja zaporke, a ako netko pokuša koristiti nevažeći pristupni uređaj, sustav će aktivirati alarm. Ako napadači prisile korisnika da unese šifru, šifra za prisilu pomoći će u prijenosu tihog alarma na nadzornu stanicu bez izlaganja korisnika sirenama ili aplikaciji. Napadači će ostati sigurni da nisu ugroženi. Ali ostali korisnici i zaštitarska tvrtka bit će odmah obaviješteni.

Prvak među tipkovnicama

KeyPad Plus naslijedio je sve što instalateri cijene kod Ajax tipkovnica: izravnu vezu unutar aplikacije, montažu bez napora pomoću ploče za montažu SmartBracket, daljinsko postavljanje i minimalno održavanje.

U isto vrijeme, u smislu korištenja, KeyPad Plus je potpuno nova razina bežičnih tipkovnica. Uvjereni smo da će korisnici uživati ​​u minimalističkom dizajnu i svestranosti beskontaktne sigurnosne kontrole, dok će vlasnici nekretnina i sigurnosni stručnjaci cijeniti kontrolu pristupa u stvarnom vremenu i pouzdanost opreme.