091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

Projektiranje

Sustavi tehni─Źke za┼ítite za razli─Źite objekte

Nudimo ┼íiroki raspon usluga, od projektiranja do ugradnje i odr┼żavanja.

Obilazak objekta i procijena ulaganja

Obilazak (izvid) objekta i procijena ulaganja podrazumijevaju dolazak stru─Źnog osoblja na lokaciju objekta u koji bi se implementirao sustav tehni─Źke za┼ítite.

Projektiranje

Sura─Ĺujemo s vama tijekom cijelog procesa projektiranja, kako bismo osigurali da sustav odgovara va┼íim specifi─Źnim potrebama.

Prosudba ugro┼żenosti

Prosudba ugro┼żenosti je dokument kojim se na pregledan na─Źin sistematiziraju svi ─Źimbenici rizika za konkretni objekt.

Ugradnja

Uz kvalitetnu opremu, za punu funkcionalnost sustava je presudno da kabliranje i polaganje potrebne instalacije, spajanje elementa sustava, programiranje centralnih ure─Ĺaja i pu┼ítanje sustava u rad.

Odr┼żavanje

Odr┼żavanje sustava tehni─Źke za┼ítite je, osim ┼íto je obavezno, presudno za ispunjavanje svrhe zbog koje su ugra─Ĺeni jer samo ispravan sustav jam─Źi sigurnost osoba i imovine u ┼íti─çenom prostoru.

Izvodimo sve poslove vezane uz tehni─Źku za┼ítitu objekata

Bez obzira radi li se o ku─çama i stanovima ili velikim industrijskim kompleksima i tvornicama, na┼í tim stru─Źnjaka posve─çen je pru┼żanju najboljih mogu─çih rje┼íenja koja odgovaraju specifi─Źnim potrebama svakog klijenta.

Stanovi i poslovni prostori

Srednje velike tvrtke

Veliki poslovni sustavi

Proizvodi

Nudimo rje┼íenja tehni─Źke za┼ítite priznatih svjetski proizvo─Ĺa─Źa, prilago─Ĺena va┼íim specifi─Źnim potrebama.