091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

V-TEK videointerfonsko rješenje za zgradu do 128 stanova

V-TEK rješenja video interfona su posebno vlasnicima kuća i stanarima stambenih zgrada posebno isplativa jer omogućavaju zamjenu postojećih audio interfona novim video interfonskim jedinicama i to uz korištenje postojećeg ožičenja. Stanarima stambenih zgrada s puno stanova je ugradnja novih video interfona često neprihvatljiva zbog visoke cijene radova, kabliranja i instalacije te otežanog korištenja zbog stranog jezika u izbornicima. Upravo je njima namijenjeno V-TEK „2Easy“ (dvožično) rješenje vanjske jedinice za zgrade do 128 stanova s ugrađenim 3.5” LCD ekranom i RFID čitačem kartica koja je dostupna s izbornikom i glasovnim informacijama na hrvatskom jeziku. Riječ je o V-TEK vanjskoj jedinici VT DMR18S/ID/RH(F) koja je kompatibilna sa svim modelima V-TEK monitora i slušalica u 2 Easy sustavu. Njeno programiranje moguće je korištenjem računala i posebnog DT Config softvera, putem kojeg je moguće ubaciti popis stanara u vanjsku jedinicu a dodatna podešavanja mogu se obaviti na samoj vanjskoj jedinici putem LCD ekrana. Pozivanje stana moguće je odabirom imena i prezimena stanara ili utipkavanjem šifre stana, uz glasovne obavijesti na hrvatskom jeziku o trenutnim radnjama.

VT DMR18S/ID/RH(F) – Vanjska video pozivna jedinica s kamerom i 4.3” TFT ekranom. Ugrađena tipkovnica i RFID 125 kHz čitač kartica. IP 44 zaštita. Odabir stanara putem TFT ekrana.

vt-dmr18s-id-rh-f

VT DT43/D4  – 4.3” TFT hands-free monitor za V-TEK DT sustave. Tanko kućište bijele boje, tipke osjetljive na dodir, grafički meni, 12 melodija zvona, prednja ploča od plexiglasa, hrvatski izbornik. Mogućnost interkom poziva. Preusmjeravanje poziva uz korištenje VT DT-GSM modula u sustavu.

vt-dt43-d4

VT DT-GSM – GSM modul za V-TEK DT sustave za preusmjeravanje poziva sa monitora na telefon. Max. pozivanje 3 telefonska broja. Daljinsko upravljanje električnom bravom. Podržava slanje SMS-a.

vt-dt-gsm