091 2333 175

info@alarmexpress.hr

08:00 - 16:00

Svakim smo danom sve izloženiji svim oblici kriminaliteta – pljačkama, provalama i razbojstvima i svjesni da “špijunka” na vratima više nije dovoljna. Ugradnja sustava tehničke zaštite doma često je prvo o čemu razmišljamo. Alarmni sustav učinkovito osiguravaju mir i privatnost, smanjujući potencijalnu štetu i ograničavajući je na eventualno razbijeni prozor ili provaljena vrata. Zadovoljstvo vlasnika alarmnih sustava najbolja je preporuka jer njih čak 97 posto smatra da su uređaji koje su kupili funkcionalni i djelotvorni.

Kad danas netko kaže “želim ugraditi alarm” moguće je da je odabrao jedan ili kombinaciju nekoliko vrsta sustava tehničke zaštite. Promišljenom kombinacijom proizvoda renomiranih robnim marki videointerfonije i videonadzora te korištenjem mogućnosti nadogradnje klasične alarmne protuprovalne centrale, dojave požara i stanja u okolini te ostalim modularnim i komunikacijskim proširenjima, moguće je udovoljiti svim specifičnim zahtjevima pojedinog stana, kuće ili stambene zgrade te pomoću kreiranja sigurnog okruženja povećati osjećaj sigurnosti u vlastitom domu. Korištenjem bežičnog rješenja protuprovale izbjegavaju se građevinski radovi na ožičenju, a ujedno se štedi na vremenu potrebnom za instalaciju sustava.

Koncept “pametnog stana” ili “inteligentne kuće” podrazumijeva kontrolu i upravljanje procesima poput grijanja, klimatizacije, rasvjete i sl. Danas je ove ideje moguće realizirati kao nadogradnju na postojeći alarmni sustav, koji je ne samo daljinski upravljiv već pruža i mogućnost nadzora putem interneta i mobitela.