Kuće, stanovi i stambene zgrade

[vc_row][vc_column width=”1/4″][box_header title=”KORISNICI” type=”h6″ bottom_border=”1″ top_margin=”page-margin-top”][vc_btn type=”action” icon=”arrow-right-1″ title=”Poslovni prostori i objekti” url=”/korisnici/poslovni-prostori-i-objekti/” extraclass=”margin-top-30″][vc_btn type=”action” icon=”arrow-right-1″ title=”Kuće, stanovi i zgrade” url=”/korisnici/kuce-stanovi-i-stambene-zgrade/”][vc_btn type=”action” icon=”arrow-right-1″ title=”Trgovine” url=”/korisnici/trgovine/”][vc_btn type=”action” icon=”arrow-right-1″ title=”Javni i uslužni objekti” url=”/korisnici/javni-i-usluzni-objekti/”][vc_btn type=”action” icon=”arrow-right-1″ title=”Financijske institucije” url=”/korisnici/financijske-institucije/”][vc_btn type=”action” icon=”arrow-right-1″ title=”Hoteli i ugostiteljski objekti” url=”/korisnici/hoteli-i-ugostiteljski-objekti/”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”739″ img_size=””][vc_column_text el_class=”description”]Svakim smo danom sve izloženiji svim oblici kriminaliteta – pljačkama, provalama i razbojstvima i svjesni da “špijunka” na vratima više nije dovoljna. Ugradnja sustava tehničke zaštite doma često je prvo o čemu razmišljamo. Alarmni sustav učinkovito osiguravaju mir i privatnost, smanjujući potencijalnu štetu i ograničavajući je na eventualno razbijeni prozor ili provaljena vrata. Zadovoljstvo vlasnika alarmnih sustava najbolja je preporuka jer njih čak 97 posto smatra da su uređaji koje su kupili funkcionalni i djelotvorni.

Kad danas netko kaže “želim ugraditi alarm” moguće je da je odabrao jedan ili kombinaciju nekoliko vrsta sustava tehničke zaštite. Promišljenom kombinacijom proizvoda renomiranih robnim marki videointerfonije i videonadzora te korištenjem mogućnosti nadogradnje klasične alarmne protuprovalne centrale, dojave požara i stanja u okolini te ostalim modularnim i komunikacijskim proširenjima, moguće je udovoljiti svim specifičnim zahtjevima pojedinog stana, kuće ili stambene zgrade te pomoću kreiranja sigurnog okruženja povećati osjećaj sigurnosti u vlastitom domu. Korištenjem bežičnog rješenja protuprovale izbjegavaju se građevinski radovi na ožičenju, a ujedno se štedi na vremenu potrebnom za instalaciju sustava.

Koncept “pametnog stana” ili “inteligentne kuće” podrazumijeva kontrolu i upravljanje procesima poput grijanja, klimatizacije, rasvjete i sl. Danas je ove ideje moguće realizirati kao nadogradnju na postojeći alarmni sustav, koji je ne samo daljinski upravljiv već pruža i mogućnost nadzora putem interneta i mobitela.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]