O nama

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_class=”description”]Alarm Express d.o.o. se bavi ugradnjom sustava tehničke zaštite, poslom za koji je tvrtka i licencirana od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Posluje od 1989. godine, prvo kao obrt, a kasnije kao društvo s ograničenom odgovornošću. Dostupnost uređaja vodećih svjetskih proizvođača po iznimno konkurentnim cijenama  je otvorila prostor za fokusiranje na kvalitetu i stručnost usluge koja se pruža korisnicima. Alarm Express je tijekom podljednja tri desetljeća postao tvrtka od povjerenja kojoj se obraćaju svi kojima su potrebna kvalitetna rješenja tehničke zaštite za poslovne i stambene objekte koja se baziraju na kvalitetnoj opremi te stručnoj ugradnji i održavanju.

Prateći svoje klijente, Alarm Express je svoje poslovanje s područja Rijeke i Primorsko-goranske županije proširio na područje cijele Hrvatske, značajno povećavši broj ekipa i vozila, te 2015. i formalno otvorivši poslovnicu u Zagrebu. Ekipe servisera koji ugrađuju i održavaju sustave tehničke zaštite su teritorijalno raspoređene u nekoliko centara diljem Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split, itd.) kako bi korisnici mogli računati na promptnu uslugu.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column top_margin=”page-margin-top” width=”1/2″][vc_single_image image=”761″ img_size=”” css=”.vc_custom_1453811331138{margin-top: -10px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”description”]Kontinuirana potraga za kvalitetnim kadrom

Potraga za kvalitetnim kadrom je u Alarm Expressu kontinuirana stoga se zainteresirani mogu prijaviti neovisno o trenutno raspisanim natječajima. Ako ste vedrog duha, komunikativni, fleksibilni, motivirani, zainteresirani za nove tehnologije i želite se profesionalno razvijati, javite nam se. Forma i opseg životopisa nisu zadani, a preporuke o prethodnom radu su poželjne.

Osim konkretnih uvjeta vezanih za pojedino radno mjesto, od zaposlenika očekujemo i visoki stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu, upornost i predanost u postizanju poslovnih ciljeva, sklonost ka novim tehnologijama, aktivno korištenje MS Office paketa, aktivno znanje engleskog jezika, spremnost na timski rad, visoku razina radne etike i poštenja, te vozačku dozvolu B kategorije.

Neovisno o konkretnim pogodnostima vezanima za pojedino radno mjesto, svojim zaposlenicima omogućavamo rad u stabilnoj i perspektivnoj tvrtci, profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje, kao i rad u profesionalnom i dinamičnom timu.

Ako ste zainteresirani za rad u Alarm Express d.o.o., svoj detaljniji životopis i napomenu za koju vrstu posla se zanimate pošaljite putem kontakt obrasca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full-width” top_margin=”page-margin-top” css=”.vc_custom_1453973184231{background-color: #f5f5f5 !important;}”][vc_column][announcement_box header=”BESPLATAN OBILAZAK I PROCIJENA ULAGANJA” button_label=”DOGOVORITE TERMIN” button_url=”/kontakt/” button_size=”big” button_color=”#ed1c24″ button_hover_color=”#ed1c24″ button_text_color=”#ffffff” button_hover_text_color=”#ed1c24″ icon=”bricks”][/vc_column][/vc_row]